upphovsrätt

Om denna tråd

Skapad av
Martin Schilling
2013-03-29
Statistik
Antal inlägg: 2
Trådskapare: Martin Schilling
Senaste inlägg: 2013-03-30 av Erik Boberg

Skriv nytt
inlägg
Senaste
inlägget
Hej!

Tänkte bara påminna om att det finns någonting i Sverige som kallas upphovsrätten. Din sida om medvetslöshet påminner ytterst starkt om förläsningsanteckningar (powerpoint T11)som finns tillgänglig på nätet sedan flera år. Dessa är icke desto mindre skyddade av lagen om upphovsrätten. Om Du väljer att använda förläsarnas data skulle Du för åtminstone kunna hänvisa genom referens, citat eller rentav fråga dessa innan. MVH

Martin Schilling
Ber om ursäkt.
Hej Martin!

Ber om ursäkt att jag inte refererat till ditt material. Du har helt rätt i att listan över olika symptombilder vid förgiftningar som du visade oss vid din föreläsning var starkt inspirerande när jag skrev kompendiet. Anledningen till att jag inte lagt in referensen var att jag inte kunde få tag i föreläsningskompendiet i fråga och därför inte visste exakt vad jag skulle skriva i denna referens. Om det finns på nätet skall jag gräva fram det och lägga in det på lämpligt sätt.

Syftet med hemsidan är att utgöra en informationskälla för studenter och läkare, och jag strävar efter att informationen skall vara möjlig att spåra för att läsaren skall kunna kritisera innehållet så att det kan förbättras för att bli mer rättvisande. I nuläget saknar sidan helt kommersiellt syfte.

Jag har skickat ett mail till dig angående detta. Jag hoppas att vi kan lösa det hela på ett bra sätt. Det är inte min mening att stjäla information.

MVH
Erik

Erik Boberg
2013-03-30
medinsikt.se - © Erik Boberg 2022 Sitemap

Allt innehåll

Namn: Erik Boberg
Kort om mig: Läst läkarprogrammet i Linköping (examen januari 2012) och har försökt göra något kreativt av all faktainhämtning med hjälp av denna webbplats. Hoppas att jag kan förmedla något till den trogne läsaren!

Hoppas också att ni som läsare vill ge något tillbaka genom att kritisera (eller berömma) utvalda delar av mina kompendier genom era kommentarer.

- På så sätt blir innehållet inte bara mitt, utan också ert! Bra va?!