PDF?

Om denna tråd

Skapad av
Marcus Rosendahl
2013-03-04
Statistik
Antal inlägg: 7
Trådskapare: Marcus Rosendahl
Senaste inlägg: 2016-02-25 av Carl-Arne Gustavsson

Skriv nytt
inlägg
Senaste
inlägget
Grym sida. Jag undrar bara om det finns något sätt att spara ner dina sammanfattningar som pdf? Hade varit smidigt kunna titta på dem på sin läsplatta utan tillgång till internet!
Tyvärr...
Har jag inte lyckats konstruera detta ännu... När jag hittar på en bra lösning på problemet så dyker den upp på sidan. Dessvärre är konverteringen från HTML till PDF ganska komplicerad när layouten på html-dokumenten blir avancerad (som här är fallet) och de konverterare jag har fått tag i på nätet har inte klarat uppgiften tillräckligt väl.

Erik Boberg
2013-03-05
Två förslag
Det finns två förhållandevis enkla lösningar på detta. Båda innefattar en ytterst kort mängd javascript jag kan skicka till dig om du vill. Den ena lösningen innebär att du gör sidan till en webb-app och lägger till offlineläge (är betydligt enklare än vad det låter, apple har ju färdig API för det). Den andra lösningen är att man skapar en "spara som pdf" knapp vid varje sjukdom som sparar ner det som en pdf (har redan gjort ett litet script som gör det där ganska snyggt, trots din avancerade html-layout). Det andra förslaget gör även utskrift mycket enklare. Dessutom kan man kombinera de två alternativen utan problem.

Karl Oskar Björkman
2013-11-13
Så bra!
Skicka gärna. Den sista lösningen med konvertering t pdf låter mest tilltalande.

Erik Boberg
2013-11-13
Hur gick det med detta?
Jag är också grymt sugen på att få ner dessa som pdf, ffa för att kunna skriva ut dem. Eller går det kanske lika bra från sidan som den är nu förresten?

Erik Rådbo
2015-02-17
Referens
Hej, boken som du använt till avsnittet Epilepsi vad heter den? Har försökt hitta den, men har inte lyckats. Svara gärna via PM på Facebook // Mvh Petra Ingström

Petra Ingström
2015-03-09
Pdf
Hej. Ville höra hur det går på pdf fronten? Fantastiskt överskådlig webbsida, Erik, blir en 10/10 om man skulle ha möjligheten att få presentationerna på fil :) Mvh Calle

Carl-Arne Gustavsson
2016-02-25
medinsikt.se - © Erik Boberg 2023 Sitemap

Allt innehåll

Namn: Erik Boberg
Kort om mig: Läst läkarprogrammet i Linköping (examen januari 2012) och har försökt göra något kreativt av all faktainhämtning med hjälp av denna webbplats. Hoppas att jag kan förmedla något till den trogne läsaren!

Hoppas också att ni som läsare vill ge något tillbaka genom att kritisera (eller berömma) utvalda delar av mina kompendier genom era kommentarer.

- På så sätt blir innehållet inte bara mitt, utan också ert! Bra va?!